Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2013 00:12 - Дегенерация
Автор: mindblow Категория: Лични дневници   
Прочетен: 426 Коментари: 0 Гласове:
0



  Докога всичките ще деградирате? С тия гадни наркотици ще изпукате на по 20-30 години. и не ми разправяйте, че тревата е безвредна и не пристрастява. Всеки може да се пристрасти към това, което му доставя удоволствие. Но някои удоволствия парят. Постепенно ставате роби на тая гадост и затъпявате неусетно. Срещал съм доста хора, които са треперели и са се заяждали, докато не си свият гадния джойнт и не го запалят. Дори се е стигало до побоища и размазани физиономии по улиците, всяка улица познава такива истории. Дори и някои отделни личности все още да не са имали проблеми покрай наркотици, все някога може да се появят такива, дори и да не е свързано с употреба. Просто утайките, "зарибените" по тези неща и продаващите ги, обикновено са лекета, които за едното нищо ще те пратят я в болница, я в гроба, не дай си Боже. Баща ми го е казвал: "Като ходиш при вълците, очаквай да бъдеш нападнат и разкъсан." Всичко живо е изплескало до степен на неадекватност. Хванете си решете проблемите, независимо големи или малки. Малки са тия с гаджетата, лъжливите клюки и т.н. Глупаво е заради нещо такова да се напиеш като свиня или да се надрусаш до козирката. Или пък да разправяш наляво и надясно, че си беден, а същевременно да плащаш, за да се дрогираш или алкохолизираш, опитвайки се да избягаш в друго измерение, където уж всичко е точно и си щастлив. Егати изкривената представа за щастие!
  Аз съм против легализирането на тревата. Защото сте тъпи и се дрогирате с нея. Сварете си чай, дееба ваш"та мама проста! Или си направете мехлем. То и с деленето на атома е същото, де. Вместо да извличаме полезното-ЕНЕРГИЯ, ние се целим с атомни бомби. Не разбирам, как, по дяволите, през последните години напушалките й направиха такава реклама на тая трева. Не разбирам и вегетарианството. Нито пък идеята, че всички трябва да бъдем равни. Много, които твърдят последното, биха се погнусили от секс с персона от цигански, негърски, арабски или монголоиден произход. Факт е също, че и циганите няма да спрат да крадат, да отвличат бели момичета и да ги принуждават да проституират. Факт е и това, че ислямът вече е набрал значителна скорост. А е крайно фанатичен и светът ври и кипи заради него.
  Цивилизацията на хората залязва. Докато едни са в екстаз от дроги и алкохол, други са готови да колят, бесят, палят и заличават всичко по пътя си. Замаяните глави няма дори да усетят как в един момент ще трябва да оцеляват, но ще са  прекалено оглупели. Ядосан съм на цялото човечество, че покрай неговите глупости и аз неизбежно ще го отнеса в един момент. Осъзнайте се!
 

                                                                             от един недоволен извънземен



Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mindblow
Категория: Лични дневници
Прочетен: 5227
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930